Den verdenskendte instagrammer Fardin har stoppet sit hårtab med Provexin®

24-årige Fardin Majidzadeh har på kun 3 måneder fået vendt sit begyndende hårtab til en flot og tæt hårpragt ved at behandle sin hovedbund to gange hver dag med Provexin®. Se Fardins fantastiske resultater i artiklen.

Fardin har hovedrollen i verdenskendte videoer

Den unge instagram- og YouTube stjerne Fardin Majidzadeh lever et noget anderledes liv end de fleste. Han lever nemlig af at være ”på” foran kameraet, hvor han har hovedrollen i sine egne videoer, som på rekordtid har gjort ham kendt – ikke kun i Danmark men i hele verden.

Fardin kalder sig Danmarks Prankster og du kan finde ham rundt omkring i det offentlige rum, hvor han laver sjov med helt almindelige danskere. Han optager sine pranks og deler dem på Instagram og YouTube, hvor flere af videoerne er gået viralt og er blevet delt af store, internationale medier samt tusinder af mennesker verden over.

Læs mere og bestil Provexin® med 100 kr. i rabat

”Mit hår betyder alt for mit look”

Når man som Fardin lever af at være på, så er der ingen tvivl om, at udseendet spiller en afgørende rolle for både selvtilliden og lysten til at stille sig op foran kameraet dag efter dag.

Derfor er Fardin også meget glad for det imponerende resultat, som han har fået med Provexin® på bare 3 måneder. Som Fardin selv siger: ”Mit hår betyder alt for mit look”.

Fardins hår i henholdsvis september og november 2019. På bare 3 måneder er det lykkedes den unge instagramstjerne at stoppe sit begyndende hårtab ved at behandle sin hovedbund med Provexin® – Hair Growth Formula.
Gør som Fardin og stop dit hårtab i tide

Det tog kun 3 måneder at stoppe hårtabet

Fardin begyndte sin behandling med Provexin® i september og her i november er det tydeligt, at behandlingen har haft effekt. Fardin har dog ikke tænkt sig at stoppe behandlingen her:

”Jeg har brugt Provexin® to gange hver dag i 3 måneder og det har givet mig det bedste resultat, jeg kunne håbe på. Jeg fortsætter selvfølgelig med at bruge produktet og glæder mig til at se udviklingen om et halvt år.”

Med en ny og større hårpragt er Fardin mere klar end nogensinde til at fortsætte sine pranks – og hvem ved, hvor langt han kan nå? Den unge dreng fra Værløse virker ustoppelig.

Start din behandling med Provexin® for 159 kr.

Mere end 70.000 venter på den næste video

Fardin har med sine uskyldige og sjove videoer ramt en trend i tiden, som folk er helt vilde med. Den unge prankster, som han kalder sig, har på rekordtid fået 72.000 følgere på sin Instagramprofil (@fardinmessi), hvor alle nye videoer bliver delt. Det tydeligt, at folk er vilde med Fardins videoer og han tror selv, at videoernes harmløse karaktér er en del af forklaringen:

”- Jeg havde slet ikke forventet, at den ville gå så viralt. Men jeg tror, folk synes, det er sjovt, fordi det ikke er noget, der gør ondt. Det er ikke sådan en prank, hvor det går ud over nogen.”

Læs mere og bestil Provexin® med 100 kr. i rabat