Hvad er Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF er et produkt, som kan reducere hårtab forårsaget af androgen alopeci (arveligt hårtab). Provexin®A100HF er udformet som en gel, der skal masseres ind i hovedbunden på det ramte område.

Provexin®A100HF er klassificeret som ”medicinsk udstyr” – hvad er det?

Provexin®A100HF er klassificeret som ”medicinsk udstyr” klasse I af Lægemiddelstyrelsen. Det er den klasse af produkter med lavet risici. Læs mere om Lægemiddelstyrelsens kategorier for medicinsk udstyr her.

Hvad er andogen alopeci?

Androgen alopeci (arveligt hårtab) er den mest normale form for hårtab. Denne type hårtab skyldes, at hårsækkene på hovedet har øget følsomhed overfor mandlige kønshormoner (androgener). Denne type hårtab rammer de fleste mænd med tiden. 95% af al skaldethed skyldes androgen alopeci. Hvornår hårtabet starter og hvor hurtigt det udvikler sig varierer fra mand til mand. Androgen alopeci forekommer hos:
  • 25% af unge mænd (yngre end 25 år)
  • 50% af midaldrende mænd
Androgen alopeci er arveligt og kan også ramme kvinder, men dette sker dog typisk senere i livet – typisk efter årgangsalderen. Tilstanden rammer:
  • 13% af kvinder som endnu ikke har nået overgangsalderen
  • 37% af kvinder, som har nået overgangsalderen

Hvad indeholder Provexin®A100HF og hvordan virker det?

Provexin®A100HF fremmer betingelserne for hårvækst ved at rense hårsækkene fri for snavs. Ingredienserne i Provexin®A100HF er: 1,5-pentandiol, det patenterede pollenekstrakt A100 samt mikronæringsstofferne vitamin E, biotin og zink. Ingrediensen 1,5-pentandiol øger vandindholdet i det yderste hudlag og løsner op og fjerner snavs i hårsækken (hudrester, keratin og talg) som stopper hårsækkene til og forhindrer nyt hår i at vokse frem.

Hvem er virksomheden bag Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF er udviklet i Sverige af Natumin Pharma AB og distribueres i Norden af norske NutraQ AS, som er en af Norges førende virksomheder inden for salg af helseprodukter direkte til forbrugerne. NutraQ har været på markedet siden 1998. Den danske organisation, NutraQ ApS, har adresse på Livjægergade 17B, 2100 København Ø.

Hvordan bestiller og betaler jeg for Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF kan bestilles på www.provexin.dk og du betaler først, når du modtager din ordre. Vi vedlægger en faktura med første forsendelse.

Hvorfor sælges Provexin®A100HF som abonnement – og hvor længe binder jeg mig?

Provexin®A100HF sælges som abonnement, fordi det er afgørende for resultaterne, at behandlingen foretages kontinuerligt, to gange dagligt, over en længere periode. Det er individuelt, hvornår den enkelte oplever resultater, men vores erfaring er, at du vil kunne se resultater i løbet af 4-6 måneder.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min pakke?

Vi sender vores pakker med PostNord og vi bestræber os på, at du har din pakke indenfor 10 hverdage.

Hvordan bruger jeg Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF er en gel, der skal pumpes ud i håndfladen og herefter masseres ud i hovedbunden på det berørte område. Lad produktet trænge ind i hovedbunden. Det er vigtigt at du ikke bruger for lidt af produktet. Proceduren skal gentages morgen og aften. Produktet skal ikke skylles væk. Du kan style dit hår som normalt, efter du har påført Provexin®A100HF.

Hvor længe skal jeg bruge Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF kurerer ikke androgen alopeci (arveligt hårtab), så hvis du afslutter behandlingen vil effekten gradvist forsvinde.

Jeg har haft hårtab i mere end 5 år – kan Provexin®A100HF hjælpe mig?

Der findes desværre ingen løsning, som kan få hår til at gro på en skallet isse, som har været hårløs i lang tid. Behandlingen med Provexin®A100HF bør igangsættes så tidligt som muligt. Hvis du har haft hårtab i 5-7 år eller mere, så er det ikke sikkert, at du vil opleve lige så stor effekt af Provexin®A100HF, som hvis du havde startet behandlingen på et tidligere stadie. Men du kan heldigvis altid stoppe udviklingen og forhindre yderligere hårtab.

Jeg har alopecia areata (pletvis skaldethed) – kan Provexin®A100HF hjælpe mig?

Provexin®A100HF er sammensat til at have effekt på arveligt hårtab, så det vil sandsynligvis ikke kunne modvirke pletvis skaldethed.

Jeg har pollenallergi – kan jeg bruge Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF indeholder kun ekstrakt fra pollen og ikke pollenskal, som er det allergikere reagerer på. Du kan derfor trygt bruge Provexin®A100HF, selvom du er allergisk overfor pollen.

Er der bivirkninger ved brugen af Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF har været igennem grundig sikkerhedstests og der ikke registreret nogle bivirkninger ved produktet.

Kan jeg forsætte med at bruge mine daglige hårprodukter (shampoo og styling) samtidig med at jeg bruger Provexin®A100HF?

Ja. Du kan sagtens bruge dine normale vask- og stylingprodukter samtidig med at du behandler din hovedbund med Provexin®A100HF. Produktet tørrer hurtigt ind i hovedbunden og fedter ikke.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os endelig!

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores søde kundeservicefolk. De bestræber sig på at besvare din e Provexin®A100HF email indenfor 48 timer: kundeservice@provexin.dk Vi holder også åbent på telefonen i hverdage fra 8.30-16.30: 70 80 28 66