Om Provexin®

Provexin®  Hair Growth Formula er en gel som indeholder ingredienser, der skaber gode vækstbetingelser for nyt hår ved hårtab, der skyldes arveligt hårtab (androgen alopeci).

Ingrediensen 1,5-pentandiol øger vandindholdet i det yderste hudlag og fungerer som et opløsningsmiddel for stoffer, der blokerer hårsækken og forhindrer, at nyt hår kan vokse ud. Døde hudceller og talg som udskilles fra kirtler i hårsækken kan nemlig blokere hårsækken og gøre det umuligt for nyt hår at vokse frem.. Provexin® indeholder også vigtige mikronæringsstoffer som skaber gode betingelser for hårvækst.

Hvem står bag Provexin®?

Provexin® er udviklet i Sverige af Natumin Pharma AB og distribueres i Norden af norske NutraQ AS, som er en af Norges førende virksomheder inden for salg af helseprodukter direkte til forbrugerne. NutraQ har været på markedet siden 1998. Den danske organisation, NutraQ ApS, har adresse på Livjægergade 17B, 2100 København Ø.

Indholdsfortegnelse: Aqua, 1,5-Pentanediol, Pollen Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Squalane, Tocopherol, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Zinc Chloride, Zinc Oxide, Biotin, Sodium Hydroxide, Parfum.

Du finder svar på de mest stillede spørgsmål her.