5 gode grunde til at bestille Provexin®

At kunne følge med i spejlet, mens håret bare bliver tyndere og tyndere, er noget, der sker for rigtig mange danske mænd i løbet af livet. Men det er langt fra alle, der er klar over, at der findes en metode til at få det til at gro tilbage. Bruger man Provexin® to gange dagligt, fremmer det nemlig hårvæksten ved at holde hårsækkene fri for snavs.

1 – Provexin® er nem og ufarlig at bruge

Fordi Provexin® er en gel, er den super let at bruge. Alt, man behøver at gøre, er nemlig at bruge gelen to gange dagligt – morgen og aften. Tryk en god mængde gel ud på en finger og massér det grundigt ind i hovedbunden, dér hvor der er brug for det. Det kræver, at man er tålmodig og ikke giver op, men som mange mænd i hele Skandinavien allerede har opdaget, er det tålmodigheden værd.

Provexin® er en metode til selv at behandle hårbunden, fremme hårvæksten og vække de hårsække, der begynder at svigte.

Prøv Provexin® for 159 kr.

2 – Jo før man begynder, desto bedre

Cirka en ud af tre mænd begynder at tabe håret, allerede inden de fylder 30 år. Hos mænd, som er fyldt 50 år, er det mere end halvdelen, som har høje tindinger, måne eller en helt skaldet isse. Jo før, man kommer i gang med at bruge Provexin®, desto bedre mulighed er der for, at man faktisk får hårsækkene til at producere hår igen.

Med andre ord: Der er ingen grund til ikke at gå i gang, så snart man spotter et begyndende hårtab.

3 – Provexin® kan bruges præcis, hvor der er brug for det

Hårtab er forskelligt fra mand til mand. For nogle mænd er det tindingerne, man gerne vil bremse i at kravle for langt opad. Hos andre er det mere det øverste af issen, man vil bremse i at blive mere og mere bar.

Rigtig mange mænd oplever arveligt hårtab før eller siden, men hårtabet er langt fra ens fra person til person. Derfor kan Provexin® smøres på præcis der, hvor man selv synes, der er brug for det. Det er dog vigtigt at understrege, at Provexin® selvfølgelig ikke kan fremtrylle en hårsæk, så det hjælper altså ikke noget at smøre produktet på et sted, hvor man ikke tidligere har haft hårvækst.

Bestil første pakke Provexin® for 159 kr. i dag

4 – Provexin® bliver sendt automatisk en gang om måneden

At holde hårtabet på afstand er ikke noget, der er gjort på en uge. Ifølge de mange mænd, som allerede bruger Provexin®, kan det godt tage 4-6 måneder, før man begynder at kunne se resultater – men man skal ikke give op.

Det er vigtigt at være tålmodig, og derfor har vi også gjort det ekstra let at være kunde. Som nyt medlem får man sin første pakke Provexin® for 149 kroner – og derefter får man en ny pakke hver måned helt automatisk. På den måde er det let at blive ved med at bruge Provexin® og opnå den effekt, vedvarende brug kan give. Der er selvfølgelig ingen binding på aftalen, og man kan til enhver tid stoppe.

5 – Provexin® er en naturlig måde at få hår tilbage på

Der findes flere andre metoder til at gøre noget ved hårtab, men modsat fx hårtransplantationer eller toupéer er Provexin® en naturlig vej til at sætte gang i hårvæksten igen.

Provexin® går nemlig ind og fjerner det mikroskopiske snavs, som sætter sig i de hårsække, som stopper med at producere hår. Dette snavs blokerer for, at nyt hår kan komme frem. Samtidig indeholder Provexin® vigtige mikronæringsstoffer, som giver hårsækkene optimale for ny hårvækst.

Bestil første pakke Provexin® for 159 kr. i dag