95% af alt hårtab er arveligt betinget

Er du ved at blive tynd i toppen?

Så har du muligvis androgen alopeci (arveligt hårtab) – den mest almindelige årsag til, at mænd mister hår. Der er mange som ikke er klar over, at man faktisk kan gøre noget ved denne form for hårtab.

Arveligt hårtab bliver ikke anset for at være en sygdom, da det egentlig bare betyder, at hårsækkene har øget følsomhed overfor mandlige kønshormoner, og det er denne følsomhed som er arvelig.

Prøv Provexin® til 159,- for den første måned

Løsningen er enkel og helt uden bivirkninger

Androgen alopeci er altså genetisk betinget, men påvirkes også af hormoner, så hårtabet opstår først efter puberteten. For nogle mænd kan hårtabet faktisk allerede starte i slutningen af teenageårene; tindingerne bliver højere og en lille bar plet på toppen af hovedet kan anes. Men der findes heldigvis råd til dig, som ikke kan affinde dig med at miste håret.

Provexin® er et medicinsk produkt* som er særligt udviklet til at reducere den slags hårtab, der skyldes androgen alopeci (arveligt hårtab).

Provexin® indeholder 1.5-pentandiol, det patenterede pollenekstrakt A100 samt mikronæringsstofferne E-vitamin, biotin og zink. Provexin® er udformet som en gel, der skal masseres ind i hovedbunden på de berørte områder to gange dagligt.

Prøv Provexin® for 159 kr.

Kan man virkelig få håret tilbage?

Virkestofferne i Provexin® skaber gode betingelser for ny hårvækst i de hårsække som har været uden hårvækst i nogle år. Dette sker ved at produktet renser hårsækkene fri for snavs (hudrester, talg mm.), som har tilstoppet hårsækkene. På denne måde skabes der mulighed for, at hårsækkene igen kan gå ind i deres normale vækstcyklus.

Bestil Provexin® nu og få 100 kr. i rabat på første pakke

Derfor vil det første hår som kommer frem typisk være ganske fint og upigmenterede. Med tiden vil der voske hår frem med samme farve og kvalitet som man havde, før man begyndte at miste hår. Det kan tage op til 5-6 måneder før man selv kan se, at håret er kommet tilbage. Det synlige resultat afhænger af, hvor meget hår man har på tidspunktet for begyndelsen af behandlingen.

Vi har mange tilfredse kunder rundt omkring i Norden. Her kan du læse om Stian, der fik sit hår tilbage – og holder yderligere hårtab på afstand ved at bruge Provexin® hver dag.

Begynd så hurtigt som muligt

Hvis dine hårsække har været inaktive for længe Jo længere tid dine hårsække har været inaktive, desto sværere bliver det, at vække dem til live igen. Derfor oplever man bedst effekt på de områder, hvor hårtabet har varet mindre end 5 år.

Provexin® kan også reducere tabet af yderligere hår. Produktet fjerner ikke androgen alopeci, men fjerner effekten, så hårtabet vil med andre ord fortsætte igen, hvis du stopper med at bruge produktet.

*Provexin® er registreret som medicinsk udstyr i klasse I i EU.

Prøv Provexin® med 100 kr. i rabat på første pakke
40% rabat på første pakke
Skal anvendes 2 gange dagligt
Diskret levering direkte til dig
Abonnement helt uden binding

159 kr. for første pakke

Bestil Provexin®

Du får 100 kr. i rabat på første pakke og betaler kun 159 kr. inkl. porto. Herefter sender vi dig en ny pakke hver måned til 259 kr. stk. inkl. porto. Det er nemlig vigtigt, at du anvender Provexin® hver dag i en lang periode for at opnå den optimale effekt.

Det får du:

  • En pakke med to flasker fast hver måned
  • Ingen binding eller opsigelsesvarsel
  • Du betaler først, når du modtager pakken – faktura vedlagt

kjøpsbetingelser og våre personvernvillkår

 

NutraQ ApS sælger Provexin® direkte hjem til dig via en automatisk leveringsservice. Prisvenligt, individuelt tilpasset og uden bindingsperiode.

Om NutraQ ApS
NutraQ ApS er en del af NutraQ-koncernen – en koncern inden for kosttilskud og personlig pleje. Kontaktinformationer for NutraQ ApS:
Telefon: 70 80 28 66
Adresse: Livjægergade 17B
DK-2100 København Ø
CVR: 33 07 25 03
Mail: kundeservice@provexin.dk

Aftaler med NutraQ ApS indgås på dansk.
Nedenstående købsvilkår er gældende fra 15. maj 2018, og finder anvendelse på køb af varer til levering i Danmark, dog ikke til Grønland og Færøerne, med mindre andet er udtrykkeligt aftalt.

Levering
Din første pakke bliver leveret inden for 2 uger efter, at vi har modtaget din bestilling og vil indeholde 1 pakke med to flasker Provexin® (2 x 15ml), med mindre andet er aftalt. I pakken vedlægges en faktura på introprisen 149,- inkl. porto. Herefter leveres en tilsvarende pakke hjem til dig én gang hver måned til normalpris (1 pakke á 2 flasker (2 x 15 ml.) til 249 kr.) Leveringsservicen fungerer som et individuelt tilpasset abonnement uden bindingstid, opsigelsesperiode eller købsforpligtelse. Alle leverancer er fragtfrie, dvs. at NutraQ ApS betaler portoen. Vi sender vores leveringer med PostNord. Vi leverer ikke til postboks-adresser.

For at bestille
Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle hos os. Introduktionstilbuddet gælder kun for nye kunder og for private husstande.

Betaling
Når du har bestilt en vare hos NutraQ ApS, sender vi en faktura sammen med din ordre, og du har 25 dage til at betale fra fakturadato. Ved forsinket betaling sender vi dig rykkerskrivelser. Der vil i forbindelse med rykkerskrivelser og yderligere tiltag til inddrivelse af fordringen, herunder overgivelse til vores inkassofirma, påløbe omkostninger i overensstemmelse med dansk ret.

Forfaldsdato på fakturaen er baseret på dit abonnement og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden

Fortrydelsesret
I medfør af forbrugeraftalelovens bestemmelser, har du 14 dages fortrydelsesret på dit første køb. De 14 dages fortrydelsesret regnes fra den dato, hvor du modtager varerne. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag el. lign., forlænges fristen til den førstkommende hverdag. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Udøvelse af fortrydelsesretten
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os (NutraQ ApS, Livjægergade 17B, DK-2100 København Ø, E-mail: kundeservice@provexin.dk), at du har besluttet at fortryde din bestilling (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail).

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, kan du bruge det fortrydelsesskema, som er vedlagt i første forsendelse, og som ligeledes er tilgængelig her men det er ikke obligatorisk.

Du skal returnere varerne (eller aflevere dem) til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer returneres/afleveres til:
NutraQ ApS
Livjægergade 17B
DK-2100 København Ø

Du skal fremsende/aflevere en kopi af fakturaen (eller anden dokumentation for dit køb hos os), når du returnerer varen. Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion af udgifter
Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du udøver din fortrydelsesret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Reklamationer
Købelovens mangels- og reklamationsregler finder anvendelse. Reklamationsretten betyder, at hvis varen er behæftet med en mangel, kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere hurtigst muligt efter at du har opdaget en fejl/mangel. Kontakt kundeservice enten skriftligt (kundeservice@provexin.dk) eller telefonisk (70 80 28 66) og vi finder en god løsning. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen i retur til os. Er reklamationen ikke berettiget, skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen til os.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Vi modtager ikke pakker/breve sendt pr. efterkrav.

Klager
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Opsigelse
Du kan når som helst du vil holde pause, opsige eller springe en levering over ved at kontakte kundeservice. Opsigelse gælder med det samme.

Kundeservice – Provexin Danmark
Mail: kundeservice@provexin.dk
Telefon: 70 80 28 66 (hverdage 8.30-16.30)

Ændringer
NutraQ ApS kan ensidigt ændre disse købsvilkår. Ændringer træder først i kraft 14 dage efter, at du har modtaget de ændrede købsvilkår pr. post eller e-mail. Du har selvfølgelig ret til stoppe dit abonnement, hvis ændringerne er væsentlige.

Overdragelse
NutraQ ApS forbeholder sig retten til at overdrage sine rettigheder og forpligtelser til tredjemand.

Personoplysninger
Læs om vores behandling af personoplysninger her

Priser
Samtlige priser angives i DKK og er inklusive moms og andre afgifter. Alle priser kan opdateres løbende.

Bemærk at hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Alle forsendelser er fragtfrie.

Lovgivning
Køb af varer på www.provexin.dk er underlagt dansk retsregler.

Kundeservice
Du kan kontakte kundeservice på telefon 70 80 28 66 (hverdage fra 08.30–16.30). Du kan også sende en e-mail til kundeservice@provexin.dk.
Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig. Du er velkommen med dine spørgsmål, med ris og ros. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med os og vores produkt.

Medlemskab
NutraQ er medlem af brancheforeningen Helsebranchens Leverandørforening.
NutraQ er medlem af FDIH – Foreningen for Dansk Internet Handel.

Fortrydelsesformular
Såfremt du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, kan du udfyldte denne standard fortrydelsesformular og returnere denne til:

NutraQ ApS
Livjægergade 17B
DK-2100 København Ø

Eller på mail til: kundeservice@provexin.dk

Persondatapolitik

Vi tager beskyttelsen af vores brugeres persondata alvorligt og sikrer, at enhver behandling af personoplysninger sker i henhold til gældende lovgivning. I det følgende beskriver vi, hvordan vi behandler dine personlysninger på en sikker måde:

1) Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring

NutraQ ApS er dataansvarlig i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Du kan finde vores kontaktoplysninger i pkt. 10. Når du registrerer dig som kunde, beder vi dig om at afgive informationer om dit fulde navn og adresse. Vi registrerer også betalingsoplysninger, jf. pkt. 4 nedenfor. Det gør vi blandt andet for at kunne opfylde aftaler mellem os og administrere kundeforholdet med dig og for at kunne kontakte dig, hvis det skulle være nødvendigt. Oplysninger bliver opbevaret så længe, du er aktiv kunde hos os. Visse oplysninger kan også opbevares efter, at kundeforholdet er ophørt. Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordningens Art. 6 stk 1 litra b).

Hvis du giver os dine personoplysninger i forbindelse med køb, registrering eller tegning af abonnementer, behandler vi dine personoplysninger til at håndtere din specifikke forespørgsel. Vi vil også anvende oplysningerne til at kommunikere med dig og til at tilpasse vores tjeneste. Vi kan kontakte dig via brev, e-mail (inkl. SMS), medmindre du har givet os besked om, at du ikke ønsker at blive kontaktet. Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordningens Art. 6 stk 1 litra b). Efter kundeforholdets ophør, vil vi fortsat opbevare navn, adresse og købshistorik for at kunne kontakte dig via adresseret post med tilbud og nyheder om vores produkter, som vi mener kan have interesse for dig, med mindre du har frabedt dig direkte markedsføring ved registrering i Det Centrale Personregister eller har informeret os om, at du ikke ønsker at blive kontaktet. Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordningens Art. 6 stk 1 litra f).

NutraQ ApS har i henhold til regnskabsloven og bogføringslovens § 10 pligt til at opbevare visse oplysninger, herunder dine betalingstransaktioner vedrørende tidligere ordrer, i 5 år efter regnskabsårets afslutning. NutraQ ApS kan benytte visse bogføringspligtige oplysninger om din betalingshistorik for at kunne kontrollere, at du ikke har udestående, forfaldne fakturaer fra tidligere ordrer, inden vi godkender din nye ordre. Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordningens Art. 6 stk 1 litra f).

Dine personoplysninger kan endvidere benyttes til følgende formål: regnskab, fakturering og revision, betalingsverificering, administrative og juridiske formål, statistik og markedsføringsanalyse med henblik på at forbedre vores tjenester, hjemmesiden og brugeroplevelser, systemtests, -vedligehold og –udvikling samt til kundeforskning og kundeundersøgelser. Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordningens Art. 6 stk 1 litra f).

Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge, før du giver os dine personoplysninger.

2) Hvorfra indsamler vi oplysningerne

De personoplysninger, som behandles af NutraQ ApS, er dem du selv afgiver ved registreringen som nævnt i pkt. 1. Hvis vi indhenter oplysninger fra tredjeparter, kan du ved henvendelse til den dataansvarlige modtage yderligere oplysning om hvilke oplysninger, som indhentes, og hvorfra de personoplysninger indhentes.

3) Personoplysninger til tredjepart

Vi kan benytte underleverandører til håndtering af de indsamlede personoplysninger. Disse underleverandører kan være etableret i udlandet. Når vi benytter sådanne underleverandører, garanterer vi, at leverandørene vil være kontraktligt forpligtet til at implementere passende sikkerhedsforanstaltninger i relation til personoplysninger.

Vi kan ligeledes dele dine personoplysninger med selskaber indenfor samme koncern eller med andre selskaber, som samarbejder med os, til de formål, som nævnes i pkt. 1, både i og uden for EU/EØS. NutraQ ApS er ansvarlig for at sikre, at overførslen af dine personlige oplysninger sker i henhold til gældende regler herom ved koncerninterne regler.

Vi kan videregive dine personoplysninger til andre, hvis vi er forpligtet ved lov. Derudover videregiver vi kun dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Overførsel af cookies til tredjepart

På vores webside bruger vi pixels fra det sociale medie facebook.com, drevet af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Facebook Pixels er et analyseværktøj, som hjælper os med at måle effekten af vores annoncer på Facebook. Dette gøres ved at tolke de handlinger, som brugerne udfører på websitet. Vi bruger pixels for at sikre, at vores annoncer vises til de rette personer og for at oprette annoncemålgrupper.

Facebooks formål, lagring og videre behandling samt brug af oplysningerne, samt dine rettigheder og mulighed for at værne om dit privatliv, finder du i Facebooks persondatapolitik:
https://www.facebook.com/about/privacy/. Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal kunne indsamle oplysninger om dig fra vores webside, må du logge ud af Facebook, før du besøger vores webside.

Vores kommercielle samarbejdspartnere bruger cookies fra Facebook til ovennævnte formål. Vi har indgået databehandlingsaftaler med samtlige tredjeparter for at få tilgang til sådanne cookies/personoplysninger fra os.

Du kan afmelde dig Googles brug af cookies for annoncering via Googles side om annoncering og persondatapolitik: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=dk

Du kan afmelde dig tredjepartsannoncering via cookies fra et bredt spekter af annoncører ved at besøge Network Advertising Initiative’s webside: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

4) Sikkerhed

Alle personoplysninger opbevares i et sikkert miljø. Vores hjemmeside benytter Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi. Dette er et af de mest avancerede sikkerhedsprogrammer, som pt. er tilgængelig for internettransaktioner. Den krypterer alle dine personlige informationer, således at informationerne ikke kan læses ved transmission via internettet.

5) Sletning

Personoplysninger, som ikke er korrekte, eller er ufuldstændinge, eller som vi ikke har lov til at behandle, vil NutraQ ApS på eget initiativ eller på anmodning herom fra dig rette eller slette.

Dine personoplysninger vil blive slettet/anonymiseret, når der ikke længere er et sagligt behov for at opbevare dem i NutraQ ApS, medmindre vi ved lov er forpligtet til at opbevare oplysningerne i en længere periode. NutraQ ApS vurderer behovet for fortsat opbevaring ét (1) år efter afslutningen på kundeforholdet. Alle personoplysninger, som ikke længere er nødvendige for at gennemføre formålet med lagringen, bliver slettet/anonymiseret. En fortsat opbevaring af de personoplysninger efter dette tidspunkt sker enten, hvis vi er forpligtet ved lov hertil, hvis det er nødvendigt for at kunne fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav eller ifølge samtykke fra dig.

6) Dine rettigheder

Når vi behandler oplysninger om dig, har du en række rettigheder i databeskyttelseslovgivningen. I dette afsnit vil vi fortælle dig, hvilke rettigheder du har, og hvordan du kan gøre brug af dem.

Ret til indsigt

Du har ret til at bede os om information om blandt andet, hvilke kategorier af personoplysninger vi har om dig, og til hvilke formål vi behandler dem, de modtagere eller kategorier af modtagere som oplysningerne er eller vil blive videregivet til, oplysning om hvorfra oplysningerne stammer m.m. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan se mere om din indsigtsret i Databeskyttelsesforordningens art. 15.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan se mere om din ret til berigtigelse i Databeskyttelsesforordningens art. 16.

Ret til sletning

I nogle tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du kan se mere om din ret til sletning i Databeskyttelsesforordningens art. 17.

Ret til at begrænse behandlingen til opbevaring 

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring,  fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  Du kan se mere om din ret til begrænsning i Databeskyttelsesforordningens art. 18.

Ret til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til, hvis det er teknisk muligt, at få overført disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan se mere om din ret til dataportabilitet i Databeskyttelsesforordningens art. 20.

Ret til indsigelse

Du har til enhver tid ret til, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler og behandler. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, og forudsat indsigelsen er berettiget, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling. Du har en ubetinget ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til brug for direkte markedsføring. Du kan se mere om din indsigelsesret i Databeskyttelsesforordningens art. 21.

Ret til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. I nogle tilfælde vil vi kunne fortsætte behandlingen af dine personoplysninger, uanset at du tilbagekalder dit samtykke. Det vil være tilfældet, hvis der foreligger et andet grundlag for behandlingen end samtykke. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på mailadressen anført i pkt 8.

Ret til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Hvordan du gør brug af dine rettigheder

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, bedes du kontakte os som anført i pkt. 8.

7) Kontakt

NutraQ ApS er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger som beskrevet ovenfor. Vi kan kontaktes på:

NutraQ ApS
Livjægergade 17B, 2100 København Ø
Telefon: 70 80 12 15 (08:30 – 16:30)
E-mail: kundeservice@provexin.dk

8) Opdateringer

Vi kan ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Dette gøres for at imødekomme ændringer i rammevilkår, kommercielle behov eller for at tilfredstille vores kunders, markedsføringspartneres og tjenesteleverandørers behov. Opdaterede versioner offentliggøres på vores hjemmeside, og datoen for ændringen vil være angivet, så du kan se, hvornår seneste opdatering fandt sted. Privatlivspolitikken er senest opdateret den 26.04.2018.