Godt nyt til mænd: Sådan holder du hårtab på afstand

Mænd over hele verden græmmes over, at hårgrænsen trækker sig tilbage. Nu kan du dog stoppe hårtabet og endda få noget af det tabte hår tilbage.

Måske du kender det. Hver morgen, når du kigger dig selv i spejlet, bliver det mere og mere tydeligt, hvordan hårgrænsen stille – men sikkert – bevæger sig bagud. For mange mænd er det en grim erkendelse, for hårtab er da noget, der rammer gamle mænd. Eller er det?

Nyhed i Danmark: Gør noget ved dit hårtab

Omkring hver tredje mand er begyndt at tabe håret, allerede før han fylder 30. For 40-årige er det hele fyrre procent, og for mænd, der er fyldt halvtreds, er det halvdelen, der kan se en vigende hårgrænse, måne eller en helt skaldet isse, når de tager et kig i spejlet.

Så hvis du også går og holder øje med, hvor meget hår der forsvinder, så er du langt fra den eneste.

Èn pakke Provexin består af to flasker á 15 ml. Det er nok til cirka en måned. Det kræver dog typisk en længere, sammenhængende behandlingstid, før man kan se effekten. De fleste oplever effekt efter 4-6 måneder.

Hårtab er arveligt

Hårtab er er en uundgåelig ting, som man bare må acceptere. Sådan har det i hvert fald tidligere været. Men nu kan du faktisk aktivt gøre noget ved problemet. Helt uden kirurgiske indgreb.

Bestil Provexin® med 100 kr. i rabat på første pakke

Provexin®er en gel registreret i EU, som skal masseres ind i hovedbunden på det område, hvor du mister hår.

Provexin® indeholder ingredienser som skaber gode vækstbetingelser i hårsækkene, så nyt hår kan komme frem. Produktet er særligt udviklet til mænd, som mister hår på grund af arveligt hårtab. Cirka 95% af alt hårtab hos mænd skyldes netop denne form for hårtab.

Så hvis mændene i din familie har tendens til at blive tynde i toppen, så er der stor sandsynlighed for, at du selv med tiden vil opleve at blive tyndhåret, få høje tindinger eller måske en bar plet.

Få håret tilbage - start din behandling nu

Thomas fik håret tilbage
Men hvor tidligere generationer måtte acceptere den kedelige udvikling, så kan du faktisk gøre noget for at holde hårtabet på afstand. En behandling af din hovedbund med Provexin® to gange dagligt er både enkelt og helt uden bivirkninger.

Provexin® er registreret i EU som medicinsk udstyr i klasse I. Produktet fungerer ved at rense hårsækkene fri for snavs, hudrester og talg, som har tilstoppet hårsækkene. På denne måde skabes der mulighed for, at hårsækkene igen kan gå ind i deres normale vækstcyklus – og nyt hår kan gro frem.

Provexin® har mange tilfredse kunder rundt omkring i Norden. Her kan du læse om Thomas, der fik sit hår tilbage og holder yderligere hårtab på afstand ved at bruge Provexin® hver dag.

Læs mere og kom i gang med Provexin® for 159,-