Her er den vigtige detalje bag hårtab – som mange mænd overser

Norske Thomas Lyberg som fik sat en stopper for sit hårtab med Provexin® 
Bestil Provexin® i dag - og få 100 kr. i rabat

Det er helt normalt, at mænd begynder at tabe håret. For mange er håret en vigtig del af ens identitet og udseende, og derfor kan det være rigtig ubehageligt, når tindingerne bliver højere og man får måne.

Men rigtig mange mænd overser en vigtig detalje: Det er muligt at bekæmpe hårtab.

Langt de fleste mænd oplever hårtab på et tidspunkt i livet. Det er noget, mange af os helst vil undgå – men det kan være svært.

Hårtab kan nemlig være arveligt. Sagt på en anden måde: Hvis din far har høje tindinger og måne, er der en stor sandsynlighed for, at du også får det. Men faktisk findes der et middel, som kan gøre noget ved problemet: Provexin®.

I flere år har Provexin® hjulpet mænd i Norge, og nu er produktet endelig kommet til Danmark.

Provexin® skaber de bedst mulige betingelser for at få håret til at gro frem igen. Ved at rense hårsækkene fri for talg, hudrester og andet snavs giver Provexin® dit hår mulighed for at begynde at vokse igen – så du kan få håret tilbage. Det kræver lidt tålmodighed, men rigtig mange mænd har allerede fundet ud af, at det er det hele værd.

Køb Provexin® her - 159 kr. for første måned

Hav tålmodighed

Det kan godt tage lidt tid, før resultaterne kan ses. Norske Thomas Lyberg, som begyndte at bruge Provexin® for at få sit tabte hår tilbage, begyndte at se resultater efter 4-5 måneder – og det er helt normalt.

– Det var så dejligt at se, at tindingerne blev mindre og at hårvæksten på toppen af hovedet også blev tættere igen. Nu kan jeg lade håret gro til en rigtig frisure igen eller barbere det af, som jeg har lyst til, siger Thomas.

Billede 1 og 2 viser Thomas’ hår efter henholdsvis 1 og 7 måneder med Provexin®. Billede 3 viser Thomas’ hår som det er i dag med den frisure, som han måtte nøjes med at drømme om tidligere.

Han forstår godt, hvis man tvivler på, om Provexin® rent faktisk virker. Det er vigtigt at give Provexin® god tid til at virke ordentligt – men for Thomas er der ingen tvivl om, at Provexin® har hjulpet ham med at få sit hår tilbage.

– Jeg var også skeptisk, men når man ser billederne af min udvikling, kan man ikke være i tvivl om, at Provexin® virker, slår han fast.

Bestil Provexin® i dag - og få 100 kr. i rabat